• FAQ

  Staat uw vraag hier niet tussen? U kunt ons altijd bellen 010-3072880

  Betalingen

  Wanneer moet ik betalen?
  Als u uw kind inschrijft voor het kamp ontvangt u binnen 3 werkdaken een factuur. Het deelnamebedrag dient u binnen 30 dagen te voldoen.

  Kan ik het bedrag in termijnen betalen?
  U kunt nadat u uw kind(eren) heeft ingeschreven voor het kamp een mail sturen naar info@jamitstudios.nl waarin u een betalingsregeling aanvraagt. U kunt het bedrag dan maandelijks tot 1 juli afbetalen. Hoe vroeger u boekt, des te lager uw maandbedrag.

  Hoe betaal ik?
  U ontvangt van ons een factuur met een iDeal betaallink. Gebruik deze link om gemakkelijk te betalen via internet bankieren, of maak het bedrag handmatig over op onze rekening. Contant betalen mag ook.In dit geval moet u voor 1 juli langskomen bij Jam-it! Studios.

  Tijdens het kamp

  Wie gaan er mee?
  Wij hebben dit jaar bij het Zwarte Water plek voor 40 deelnemers en 7 leiders. (3 hoofdleiding, 4 junior begeleiders)
  Elk groepje van 5 kinderen krijgt een mentor toegewezen die tijdens het gehele kamp zal fungeren als hun eerste aanspreekpunt.

   

  Wie gaan er mee als hoofdleiding?
  Christiana Bohorquez, eigenaresse van Jam-it! Studios, professionele muzikant, muziekdocente en paardentrainer. Lesley Geusebroek, basisschool en dans/theater docente. Fionna Faulk, doorgewinterde amerikaanse "camp counselor".
   

  De kampleiding is door ons zorgvuldig gescreend op hun houding, kwaliteiten, opleiding en ze zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent goed gedrag). Tevens hebben zij een trainingstraject gevolgd voor aanvang van het kamp.

   

  Wat wordt er bedoeld met junior begeleiding?
  Junior begeleiders zijn oud Jam-Campers die nu te oud zijn voor het kamp, die graag deel zijn van het Jam-Camp! Junior begeleiders zijn tussen de 17 en 19 jaar, en gaan door dezelfde screening en volgen dezelfde trainingen als de hoofdleiding.
  Tijdens het kamp zijn zij mentors voor de jongste kinderen, helpen leiding bij de aktiviteiten en zetten ze voor de oudere campers een goed voorbeeld neer.

   

  Waar slaapt iedereen?
  Het kamplocatie beschikt over 2 grote slaapzalen voor de deelnemers, en aparte slaapkamers voor de leiding, allemaal op de eerste verdieping. Jongens en meisjes slapen apart. Ook de leeftijdsgroepen proberen we zoveel mogelijk te scheiden.

   

  Ik ga met mijn broer/zus/vriend/vriendin op kamp, maar we vallen in verschillende leeftijdsgroepen. Mogen we wel bij elkaar slapen?
  Wij willen dat het kamp voor iedereen een leuke ervaring wordt en wij kunnen heus regelen dat jullie gewoon bij elkaar komen te liggen. Let wel: jongens en meisjes scheiden we wel. Deelnemers mogen 'savonds in de gezamenlijke zaal rondhangen en kletsen totdat het ECHT tijd is om naar bed te gaan, dus wees niet bang, de slaapzalen zijn echt alleen voor het slapen.

   

  Is er vrije-tijd?

  Tussen de aktiviteiten door zullen er genoeg vrijetijdsmomenten zijn waarin de deelnemers kunnen bepalen of ze even willen uitrusten, een boek willen lezen, hun ouders willen bellen of gezellig gaan rondhangen, wandelen, naar de paarden toe gaan, muziek maken... er is zat te doen!

  Mijn kind is onzeker, past dit kamp bij hem/haar?

  Het is onze taak om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk druk wordt ervaren. Er wordt door ons niet gepushed. Wij zullen de deelnemers zoveel mogelijk coachen en aanmoedigen om mee te doen aan alle aktiviteiten en uit hun schulp te kruipen. We houden de opdrachten laagdrempelig zodat iedereen plezier heeft tijdens Jam-Camp!

   

   

  Wat voor eten wordt er geserveerd?
  Wij serveren 3 maaltijden per dag waaronder minimaal 1 warme. De maaltijden zullen lekker, gevariëerd en voedzaam zijn. Verder is er de hele dag door drinken en fruit beschikbaar en delen we geregeld tussendoortjes en snacks uit.


  Wij houden rekening met allergiën, diëten, geloofsovertuigingen en wat deelnemers echt niet lekker vinden. Wij zorgen dan voor een alternatief.

  Bereikbaarheid tijdens het kamp

  Uw kind kan u altijd bereiken via zijn/haar eigen mobiel, of die van een begeleider.
  Wilt u uw kind bellen maar krijgt u hem/haar niet aan de lijn? Aan het begin van het kamp ontvangt u het telefoonnummer van zijn/haar mentor, ook kunt u bellen naar 010-3072880. Tijdens het kamp zijn we 24/7 bereikbaar via dit nummer. Krijgt u ons niet aan de lijn? Probeer het later nog eens of stuur een mail/Whatsapp/SMS.

   

  Brengen & Ophalen
  Vervoer naar de locatie dient i.p. zelf geregeld te worden. Komt uw kind met het openbaar vervoer? Dan kan hij/zij in overleg met de organisatie worden opgehaald bij het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte. Bent u niet in de gelegenheid uw kind te brengen en op te halen en is het OV geen optie? Neem dan gerust contact op met ons via mail of 010-3072880, wij helpen u hier graag bij!

   

  Mijn kind met een lichamelijke beperking wil mee op kamp. Kan hij/zij meedoen aan de aktiviteiten?
  Bij Jam-Camp! hoort iedereen er gewoon bij! Bel ons via 010-3072880 of mail naar info@jamitstudios.nl - We gaan er gewoon een topweek van maken!

   

  EHBO

  Op het kamp zijn er EHBO’ers en BHV’ers aanwezig. Bij het inschrijven geeft u aan of uw kind medicijnen gebruikt, allergieën heeft of andere bijzonderheden waar de mentoren eventueel rekening mee moeten houden. De deelnemers dienen een identiteitskaart en zorgpas bij zich te hebben. In geval van nood zullen wij de noodzakelijke acties ondernemen en de ouders hier meteen van op de hoogte stellen.

  Heeft u vragen? Bel ons dan gerust tussen 9:00 en 20:00 op 010-3072880.

  Wij zullen dan de tijd nemen al uw vragen te beantwoorden en staan ook open voor persoonlijke ontmoetingen.

  Staat uw vraag hier niet tussen?

  Stel hem hier en wij nemen z.s.m. contact op!

  Paardrijden

  Ik kan nog niet paardrijden maar ik doe graag mee aan het ruiterprogramma
  Tijdens Jam-Camp! doen we tijdens het gezamenlijke programma elke dag iets met paarden. Het ruiterprogramma is speciaal bedoeld voor deelnemers die al goed kunnen rijden. 's Ochtends kunnen ze lekker gaan springen en galoperen in het bos zonder dat er rekening gehouden hoeft te worden met deelnemers die dit nog niet alleen kunnen.
  Doe je mee aan het muziek & filmprogramma, dan ga je elke middag weer een stukje beter leren paardrijden op je eigen tempo. Beter toch?

   

  Ik neem mijn eigen pony mee, maar hij mag hem niet meenemen op buitenrit. Mag ik dan wel op een andere pony?
  In overleg valt er genoeg te regelen. Wel hebben wij een beperkt aantal paarden en pony's tot onze beschikking. Het fijnst is wanneer wij een sterkere of meer ervaren ruiter wel op jouw pony mogen indelen zodat we niet ineens paarden tekort komen. Kan dit ook niet? Laat ons dit bij de inschrijving al weten zodat we hier tijdig rekening mee kunnen houden.

   

  Ik heb geen rijkleding, laarzen, cap.
  Geen probleem, maar laat ons dit wel weten bij je inschrijving. Neem sowieso stretch broeken mee die niet teveel plooien en stevige schoenen met een hakje van ongeveer 1 cm met weinig profiel onder de zool. Wij hebben zelf ook een aantal caps en laarzen te leen.

   

  Wat als ik niet eerlijk over mijn rij-ervaring ben geweest op de inschrijfformulier?
  Heb je je opgegeven voor het ruiterprogramma, op de inschrijfformulier aangevinkt dat je hier genoeg rijervaring voor hebt, maar blijkt tijdens het kamp dat je dit toch niet voldoende kan? Dan wordt je samen met de muziek & film deelnemers in de middag bijgeschoold op het paard en doe je niet mee met de springles, buitenrit en andere gevorderde aktiviteiten.

   

  Ik kan goed paardrijden maar schrijf me wel in voor het muziek & film programma. Zit ik dan met alleen beginners in de groep?

  Neehoor! De muziek & film deelnemers krijgen geen groepslessen op de paarden. Wel hebben we o.a. voltige, vrijheidsdressuur, gaan we bij mooi weer zwemmen met de paarden, is er paardenestafette en meer.

   

  Kan ik tijdens het kamp van programma wisselen?
  Van het ruiterprogramma overgaan op het muziek & film programma is (uiteraard in overleg met de ouders) altijd mogelijk.
  Wil je van het muziek & film programma naar het ruiterprogramma? Dan kan dit alleen als er nog paarden/pony's beschikbaar zijn. Voor het ruiterprogramma is er namelijk maar beperkt plek.

  music and horse camp in the netherlands
×
Algemene Voorwaarden Jam-Camp 2019

Definities
1.1 Onder “deelnemer” verstaan we alle natuurlijke personen die zich hebben ingeschreven voor, en deelnemen aan, de zomerkamp genaamd “Jam-Camp! 2019”.
1.2 Onder “opdrachtgever” wordt verstaan iedere ouder/vertegenwoordiger van de deelnemer.
1.3 Onder “Jam-it!" wordt verstaan de onderneming Jam-it! Studios te Rotterdam met kvk: 50720899
1.4 Onder “inschrijfformulier” wordt verstaan het online formulier op de website van Jam-Camp! waarin de opdrachtgever de deelnemer aanmeldt onder aanvaarding van deze voorwaarden.
Verzekeringen
2.1 Jam-it! moedigt deelnemer aan zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten en zelf zorg te dragen voor een WA-verzekering
Betaling
3.1 Het bedrag voor de deelname dient binnen 30 dagen na dagtekening van de factuur te zijn overgemaakt op de rekening van Jam-it! Studios.
3.2 De opdrachtgever heeft de mogelijkheid om in overleg met Jam-it! een betalingsregeling te treffen. In dit geval dient het afgesproken bedrag van het eerste deel van het volledige bedrag voor de deelname inclusief 10 Euro administratiekosten binnen 30 dagen na dagtekening van de factuur te zijn overgemaakt op de rekening van popschool Jam-it! Het resterende bedrag dient op 1 juli 2019 in het bezit te zijn van Jam-it!
3.3 Het volledige bedrag voor de deelname dient niet later dan 1 maand voor de aanvang van het kamp te zijn voldaan. Dit bedrag dient te zijn voldaan op 1 juli 2019
3.4 Indien de opdrachtgever de betaling niet voor het in artikel 3.1 t/m 3.3 gestelde termijn voldoet, stuurt Jam-it! tot twee maal toe een betalingsherinnering. De opdrachtgever heeft dan alsnog de mogelijkheid het nog verschuldigde bedrag binnen 7 werkdagen te voldoen. Indien ook dan betaling uitblijft, wordt de overeenkomst geacht te zijn geannuleerd op de dag van verzuim. Jam-it! heeft het recht om de daarvoor verschuldigde annuleringskosten in rekening te brengen. In dat geval zijn de bepalingen van artikel 4 van toepassing en worden de reeds betaalde gelden met de annuleringskosten verrekend.
3.5 Jam-it! verleent geen restitutie indien het kamp vroegtijdig wordt beëindigd door de deelnemer of opdrachtgever.

Annulering of vroegtijdig vertrek
4.1 Annulering dient schriftelijk bevestigd te worden. Bij annulering wordt naast de inschrijfkosten ook annuleringskosten in rekening gebracht.
4.2 a. Bij annulering van meer dan drie maanden voor aanvang van het kamp: 25 Euro
b. Bij annulering binnen twee tot drie maanden voor aanvang van het kamp: 100 Euro
c. Bij annulering binnen een tot twee maanden voor aanvang van het kamp: 150 Euro
d. Bij annulering binnen een maand voor aanvang van het kamp: 200 Euro
e. Bij annulering op de dag van aanvang van het kamp: 295 Euro
4.3 De annuleringskosten zullen het inschrijfgeld nooit overschrijden.
Overmacht
5.1 Jam-it! heeft het recht de overeenkomst te beëindigen in het geval van minder aanmeldingen dan de minimale aanmeldingen voor het voortzetten van het kamp. Jam-it! zal in dat geval het volledige bedrag terugstorten op de rekening van de opdrachtgever.
5.2 Jam-it! zal het in artikel 5.1 beschreven geval minstens 2 weken voor aanvang van het kamp de opdrachtgever ervan op de hoogte stellen.

Aansprakelijkheid
6.1 Jam-it! is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van eigendommen van de deelnemer. Het wordt de deelnemers sterk op het hart gedrukt geen waardevolle spullen mee te nemen.
6.2 Beschadigingen aan het verblijf dienen door opdrachtgever vergoed te worden.

Gedrag
7.1 De deelnemer is verplicht tot naleving van alle redelijke aanwijzingen van de medewerkers van het Jam-it! ter bevordering van een goed verloop van het kamp. Tevens dient de deelnemer de gedragsregels te respecteren welke Jam-it! hanteert.
7.2 Een deelnemer die de medewerkers van, of overige deelnemers aan, de Jam-Camp hinder of overlast bezorgt, kan door Jam-it! van voortzetting van het kamp worden uitgesloten. Bij uitsluiting vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.
7.3 Elke vorm van alcohol, drugs, tabak en energiedrank zoals Monster en Red-Bull is niet toegestaan tijdens het kamp. Overtreding van deze regel resulteert in verwijdering van het kamp. Bij verwijdering vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Aansprakelijkheid tijdens het paardrijden
8.1 De rij-instructrice is ten opzichte van de deelnemer niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan ten gevolge van het niet in acht nemen door de deelnemer van veiligheidsvoorschriften, dan wel het niet in acht nemen van aanwijzingen en instructies door of namens de rij-instructrice.
8.2 De rij-instructrice is dan ten opzichte van de deelnemer slechts aansprakelijk voor schade, indien aantoonbaar is dat deze schade is ontstaan door handelingen door of namens de rij-instructrice, die in ernstige mate in strijd zijn met de zorgvuldigheid die in het kader van zijn hoedanigheid als lesgever dient te worden betracht.
 Risico acceptatie
9.1 De deelnemer is op de hoogte van én accepteert het risico dat inherent is aan het berijden van en het omgaan met paarden, welk risico voortvloeit uit de eigen energie van het dier en de daarmee samenhangende onberekenbaarheid en welk risico zich kan manifesteren voorafgaand, tijdens en na afloop van de les of buitenrit.

Bijzonderheden
10.1 Jam-it! gaat ervan uit dat een deelnemer in staat is om aan het gehele programma mee te doen. Wanneer blijkt dat een deelnemer wegens lichamelijke of geestelijke beperkingen het programma niet kan volgen of dat de opdrachtgever belangrijke informatie die van invloed is op het functioneren heeft achtergehouden behoudt Jam-it! zich het recht voor de deelnemer onmiddellijk van verdere deelname uit te sluiten. Bij uitsluiting van verdere deelname vindt geen restitutie plaats.
10.2 De opdrachtgever is verplicht bij de aanmelding bijzonderheden van de deelnemer te melden. Denk bij bijzonderheden aan lichamelijke of geestelijke beperkingen, ADD/ADHD, medische bijzonderheden en medicijnen, dieeten, geloofsovertuiging welke bepaalde gebruiken met zich meeneemt waar de medewerkers van Jam-it! rekening mee moeten houden etc. Als u twijfelt of de een bijzonderheid van invloed kan zijn op het kamp, neem dan contact op met Jam-it.
10.3 Als blijkt dat bovengenoemde bijzonderheden en/of informatie niet bij de inschrijving zijn doorgegeven maar bijvoorbeeld pas aangekomen op de bestemming worden gemeld, kan dit uitsluiting van het kamp tot gevolg hebben. Er vindt bij uitsluiting van het kamp geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Gevonden voorwerpen
11.1 Gevonden voorwerpen worden na afloop van het kamp 2 weken bewaard op Popschool Jam-it! Na het verstrijken van deze periode is Jam-it! gerechtigd deze voorwerpen over te dragen aan een goed doel.

Beeld- en geluidsmateriaal
12.1 Tijdens het kamp worden er foto’s, video’s en muziekopnames gemaakt ten behoeve van Jam-it! promotiemateriaal. Mocht u tegen publicatie zijn, dan dient u dit aan te geven op het inschrijfformulier.
×
Privacy Policy
Privacy policy voor Jam-it! Studios, eigenaar van www.jamitstudios.nl

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.jamitstudios.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.jamitstudios.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Jam-it! Studios en specifiek www.jamitstudios.nl, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@jamitstudios.nl.

4) Monitoren gedrag bezoeker

www.jamitstudios.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie, krijg meer informatie.

5) Gebruik van cookies

www.jamitstudios.nl plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

6) Cookies uitschakelen

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.