• muziekkamp kids rotterdam

  Jam-Camp! Junior

  Twee dagen lang pret, muziek, creatief zijn, lekker bewegen en er valt ontzettend veel te leren.

 • Algemene Informatie

  Alles over Jam-Camp! Junior

  bilingual summer camp in Brabant

  Jam-Camp! Junior

  Is uw kind nog te jong voor onze Jam-Camp! zomerkamp weken, of wilt u beginnen met een korter kamp dichter bij huis? Dan is Jam-Camp! Junior de perfecte oplossing!

  Voor wie?
  Junior: Kinderen tussen 5 en 7 jaar
  Kids: Kinderen tussen 8 en 12 jaar

  Waar?
  Scouting BvH

  Burgemeester van der lippad 3
  3119 JK Schiedam


  Vervoer: U kunt uw kind om 10:00 afzetten en om 17:00 weer ophalen op locatie, of u kunt tussen 8:00 en 9:30 uw kind op de Popschool afzetten en om 18:00 weer ophalen. In dat geval rijdt uw kind mee met een van de leiding.

  Wanneer?
  25 April t/m 26 April 2020

  Music camp for kids in Rotterdam

  Tarieven

  Leden van Popschool Jam-it! kunnen met de Creditz tot wel 100 euro korting ontvangen!

  Deelname Jam-Camp! Junior zonder overnachting

  Dit houdt in: Ontbijt, (zware) Lunch, tussendoortjes en kwalitatieve workshops
  Leden: GRATIS
  Niet Leden €75


  Deelname Jam-Camp! Junior met overnachting bij Scouting BvH in Schiedam
  Dit houdt in: Ontbijt, (zware) Lunch, tussendoortjes, avond eten en kwalitatieve workshops + extra avond programma

  Leden: €15

  Niet Leden 90

  Creative camp for kids and teens in the netherlands

  FAQ

  Veelgestelde Vragen

  Wanneer moet ik betalen?
  Als wij de inschrijfbevestiging van uw kind hebben ontvangen sturen wij binnen 48 uur een factuur. Het deelnamebedrag dient u vervolgens binnen 14 dagen te voldoen en in ieder geval voor aanvang van het kamp.

  Hoe betaal ik?
  Als u het factuur ontvangen heeft kunt u het geld via internetbankieren overmaken op de rekening van Popschool Jam-it!. Wij accepteren ook Paypal betalingen. Betaalt u liever met Paypal? Neem dan contact met ons op via info@popschool-jamit.nl

   

  Wat voor eten wordt er geserveerd?

  Alle maaltijden worden bereid door een echte kok die bij o.a. de Mariott Resort op Curacao heeft gewerkt.
  De maaltijden zullen lekker, gevariëerd en voedzaam zijn. Verder is er de hele dag door drinken en fruit beschikbaar.

  Wij houden rekening met allergiën, diëten, geloofsovertuigingen en wat deelnemers echt niet lekker vinden. Wij zorgen dan voor een alternatief.

   

  Waar slaapt iedereen?

  We gaan de algemene ruimte (woonkamer) van Jam-it! Studios omtoveren in een indoor-campground met tentjes en een nep-kampvuurtje, sfeerlichten en slaapzakken. De kinderen slapen dus in slaapzakken in kleine tentjes waar maximaal 2 kids in passen. Mannelijke leiding slaapt in de studio aan de voorkant van het pand en vrouwelijke leiding om de hoek bij de kids, in de keuken of buiten op het terras afhankelijk van het weer.

  music lessons music school in Rotterdam

  Wat voor leiding is er aanwezig?

  Er zal altijd minimaal 1 leidster op de 5 kinderen aanwezig zijn en minimaal 2 leiders/leidsters totaal. Nathan, onze huis producer die ook tijdens de zomerkamp weken voornamelijk in de keuken staat zal 24/7 aanwezig zijn bij Jam-it!
  De workshops en aktiviteiten worden echter gegeven door onze docenten en enkele workshop leiders van jam-Camp! (zie www.jam-camp.nl om kennis te maken met onze leiding)
   

  EHBO

  Op het kamp is er altijd een EHBO'er aanwezig. Bij het inschrijven geeft u aan of uw kind medicijnen gebruikt, allergieën heeft of andere bijzonderheden waar de mentoren eventueel rekening mee moeten houden. In geval van nood zullen wij de noodzakelijke acties ondernemen en de ouders hier meteen van op de hoogte stellen. Let op: De EHBO'er mag geen mantelzorg werkzaamheden overnemen van ouders. (Medicijnen of prikken geven e.d.)

   

  Heeft u vragen? Bel ons dan gerust op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 op 010-3072880.

  Wij zullen dan de tijd nemen al uw vragen te beantwoorden.
  Houdt u er rekening mee dat wij in de schoolvakanties makkelijker te bereiken zijn via info@popschool-jamit.nl of de mailform onderaan deze pagina.

 • Workshops & Aktiviteiten

  Actief springen dansen en zingen, rustig knutselen en leuke spelletjes vormen een dynamisch dagje

  Muziek Maken

  Muziek Maken

  Jam-Camp! Junior is zeker een aanrader voor kinderen die nog niet weten welk instrument ze willen leren spelen. Tijdens het kamp kom je in aanraking met allerlei verschillende instrumenten zoals piano, drums, gitaar, basgitaar, ukulele, zang en meer!

  Bekijk het filmpje van Jam-Camp! 2018

  Springen en Dansen

  Of een videoclip maken!

  Wij zijn een muziekschool, maar dat betekent niet dat we tijdens het kamp niet volop kunnen gaan dansen.
  Zo ontwikkel je je ritmegevoel en kunnen we lekker gezond met z'n allen gaan bewegen!

  Filmpje: Dansworkshop tijdens Jam-Camp! 2014 van Rose-Mary.

  Toneelkamp herfst vakantie

  Sport en Spel

  Bewegen is gezond

  In het kader van "met z'n allen lekker bewegen" gaan we ook lekker naar buiten. Langs de Heemraadsingel is er ruimte zat voor leuke spelletjes en estafette.

  Zangkamp herfstvakantie

  Knutselen

  Creativiteit kun je op verschillende manieren uiten

  Even rustig zitten en iets moois maken brengt de dagen mooi in balans. En dat gepaard met een lekker tussendoortje gaat nooit mis.

  Kamp kinderen 2019

  Camp-in

  Omdat een sleepover heel gezellig kan zijn!

  Bij genoeg aanmeldingen met overnachting maken wij van Jam-it! Studios een Camp-in. Tentjes, een nepkampvuurtje, liedjes, verhalen en lol! Dus vergeet je beddengoed niet mee te nemen!

 • Meer Info opvragen

  U ontvangt binnen 24 uur van ons bericht!

×
Algemene Voorwaarden Jam-Camp 2019

Definities
1.1 Onder “deelnemer” verstaan we alle natuurlijke personen die zich hebben ingeschreven voor, en deelnemen aan, de zomerkamp genaamd “Jam-Camp! 2019”.
1.2 Onder “opdrachtgever” wordt verstaan iedere ouder/vertegenwoordiger van de deelnemer.
1.3 Onder “Jam-it!" wordt verstaan de onderneming Jam-it! Studios te Rotterdam met kvk: 50720899
1.4 Onder “inschrijfformulier” wordt verstaan het online formulier op de website van Jam-Camp! waarin de opdrachtgever de deelnemer aanmeldt onder aanvaarding van deze voorwaarden.
Verzekeringen
2.1 Jam-it! moedigt deelnemer aan zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten en zelf zorg te dragen voor een WA-verzekering
Betaling
3.1 Het bedrag voor de deelname dient binnen 30 dagen na dagtekening van de factuur te zijn overgemaakt op de rekening van Jam-it! Studios.
3.2 De opdrachtgever heeft de mogelijkheid om in overleg met Jam-it! een betalingsregeling te treffen. In dit geval dient het afgesproken bedrag van het eerste deel van het volledige bedrag voor de deelname inclusief 10 Euro administratiekosten binnen 30 dagen na dagtekening van de factuur te zijn overgemaakt op de rekening van popschool Jam-it! Het resterende bedrag dient op 1 juli 2019 in het bezit te zijn van Jam-it!
3.3 Het volledige bedrag voor de deelname dient niet later dan 1 maand voor de aanvang van het kamp te zijn voldaan. Dit bedrag dient te zijn voldaan op 1 juli 2019
3.4 Indien de opdrachtgever de betaling niet voor het in artikel 3.1 t/m 3.3 gestelde termijn voldoet, stuurt Jam-it! tot twee maal toe een betalingsherinnering. De opdrachtgever heeft dan alsnog de mogelijkheid het nog verschuldigde bedrag binnen 7 werkdagen te voldoen. Indien ook dan betaling uitblijft, wordt de overeenkomst geacht te zijn geannuleerd op de dag van verzuim. Jam-it! heeft het recht om de daarvoor verschuldigde annuleringskosten in rekening te brengen. In dat geval zijn de bepalingen van artikel 4 van toepassing en worden de reeds betaalde gelden met de annuleringskosten verrekend.
3.5 Jam-it! verleent geen restitutie indien het kamp vroegtijdig wordt beëindigd door de deelnemer of opdrachtgever.

Annulering of vroegtijdig vertrek
4.1 Annulering dient schriftelijk bevestigd te worden. Bij annulering wordt naast de inschrijfkosten ook annuleringskosten in rekening gebracht.
4.2 a. Bij annulering van meer dan drie maanden voor aanvang van het kamp: 25 Euro
b. Bij annulering binnen twee tot drie maanden voor aanvang van het kamp: 100 Euro
c. Bij annulering binnen een tot twee maanden voor aanvang van het kamp: 150 Euro
d. Bij annulering binnen een maand voor aanvang van het kamp: 200 Euro
e. Bij annulering op de dag van aanvang van het kamp: 295 Euro
4.3 De annuleringskosten zullen het inschrijfgeld nooit overschrijden.
Overmacht
5.1 Jam-it! heeft het recht de overeenkomst te beëindigen in het geval van minder aanmeldingen dan de minimale aanmeldingen voor het voortzetten van het kamp. Jam-it! zal in dat geval het volledige bedrag terugstorten op de rekening van de opdrachtgever.
5.2 Jam-it! zal het in artikel 5.1 beschreven geval minstens 2 weken voor aanvang van het kamp de opdrachtgever ervan op de hoogte stellen.

Aansprakelijkheid
6.1 Jam-it! is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of beschadiging van eigendommen van de deelnemer. Het wordt de deelnemers sterk op het hart gedrukt geen waardevolle spullen mee te nemen.
6.2 Beschadigingen aan het verblijf dienen door opdrachtgever vergoed te worden.

Gedrag
7.1 De deelnemer is verplicht tot naleving van alle redelijke aanwijzingen van de medewerkers van het Jam-it! ter bevordering van een goed verloop van het kamp. Tevens dient de deelnemer de gedragsregels te respecteren welke Jam-it! hanteert.
7.2 Een deelnemer die de medewerkers van, of overige deelnemers aan, de Jam-Camp hinder of overlast bezorgt, kan door Jam-it! van voortzetting van het kamp worden uitgesloten. Bij uitsluiting vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.
7.3 Elke vorm van alcohol, drugs, tabak en energiedrank zoals Monster en Red-Bull is niet toegestaan tijdens het kamp. Overtreding van deze regel resulteert in verwijdering van het kamp. Bij verwijdering vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Aansprakelijkheid tijdens het paardrijden
8.1 De rij-instructrice is ten opzichte van de deelnemer niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan ten gevolge van het niet in acht nemen door de deelnemer van veiligheidsvoorschriften, dan wel het niet in acht nemen van aanwijzingen en instructies door of namens de rij-instructrice.
8.2 De rij-instructrice is dan ten opzichte van de deelnemer slechts aansprakelijk voor schade, indien aantoonbaar is dat deze schade is ontstaan door handelingen door of namens de rij-instructrice, die in ernstige mate in strijd zijn met de zorgvuldigheid die in het kader van zijn hoedanigheid als lesgever dient te worden betracht.
 Risico acceptatie
9.1 De deelnemer is op de hoogte van én accepteert het risico dat inherent is aan het berijden van en het omgaan met paarden, welk risico voortvloeit uit de eigen energie van het dier en de daarmee samenhangende onberekenbaarheid en welk risico zich kan manifesteren voorafgaand, tijdens en na afloop van de les of buitenrit.

Bijzonderheden
10.1 Jam-it! gaat ervan uit dat een deelnemer in staat is om aan het gehele programma mee te doen. Wanneer blijkt dat een deelnemer wegens lichamelijke of geestelijke beperkingen het programma niet kan volgen of dat de opdrachtgever belangrijke informatie die van invloed is op het functioneren heeft achtergehouden behoudt Jam-it! zich het recht voor de deelnemer onmiddellijk van verdere deelname uit te sluiten. Bij uitsluiting van verdere deelname vindt geen restitutie plaats.
10.2 De opdrachtgever is verplicht bij de aanmelding bijzonderheden van de deelnemer te melden. Denk bij bijzonderheden aan lichamelijke of geestelijke beperkingen, ADD/ADHD, medische bijzonderheden en medicijnen, dieeten, geloofsovertuiging welke bepaalde gebruiken met zich meeneemt waar de medewerkers van Jam-it! rekening mee moeten houden etc. Als u twijfelt of de een bijzonderheid van invloed kan zijn op het kamp, neem dan contact op met Jam-it.
10.3 Als blijkt dat bovengenoemde bijzonderheden en/of informatie niet bij de inschrijving zijn doorgegeven maar bijvoorbeeld pas aangekomen op de bestemming worden gemeld, kan dit uitsluiting van het kamp tot gevolg hebben. Er vindt bij uitsluiting van het kamp geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Gevonden voorwerpen
11.1 Gevonden voorwerpen worden na afloop van het kamp 2 weken bewaard op Popschool Jam-it! Na het verstrijken van deze periode is Jam-it! gerechtigd deze voorwerpen over te dragen aan een goed doel.

Beeld- en geluidsmateriaal
12.1 Tijdens het kamp worden er foto’s, video’s en muziekopnames gemaakt ten behoeve van Jam-it! promotiemateriaal. Mocht u tegen publicatie zijn, dan dient u dit aan te geven op het inschrijfformulier.
×
Privacy Policy
Privacy policy voor Jam-it! Studios, eigenaar van www.jamitstudios.nl

1) Waarborgen Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van www.jamitstudios.nl is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken.

2) Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.jamitstudios.nl te gebruiken, gaat u akkoord met onze privacy policy en de voorwaarden die wij hierin hebben opgenomen.

3) Vragen

Als u meer informatie wilt ontvangen, of vragen hebt over de privacy policy van Jam-it! Studios en specifiek www.jamitstudios.nl, kun u ons benaderen via e-mail. Ons e-mailadres is info@jamitstudios.nl.

4) Monitoren gedrag bezoeker

www.jamitstudios.nl maakt gebruik van verschillende technieken om bij te houden wie de website bezoekt, hoe deze bezoeker zich op de website gedraagt en welke pagina’s worden bezocht. Dat is een gebruikelijke manier van werken voor websites omdat het informatie oplevert op die bijdraagt aan de kwaliteit van de gebruikerservaring. De informatie die we, via cookies, registreren, bestaat uit onder meer IP-adressen, het type browser en de bezochte pagina’s.

Tevens monitoren we waar bezoekers de website voor het eerst bezoeken en vanaf welke pagina ze vertrekken. Deze informatie houden we anoniem bij en is niet gekoppeld aan andere persoonlijke informatie, krijg meer informatie.

5) Gebruik van cookies

www.jamitstudios.nl plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.

6) Cookies uitschakelen

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.